Úvod » Novinky

Mladší dorost - Podzimní část

publikováno 30.11.2015

Nejlepší střelec Malenovic hodnotí podzimní část sezóny !

Podzimní část sezóny mladšího dorostu zhodnotil nejlepší střelec Malenovic Honza Brázdil mladší, který si v dosavadním průběhu připsal 5 branek z nichž ani jedna nepadla v počtu 5 na 5, nýbrž jedna v oslabení a 4 v početní převaze !

 

"Ze začátku jsme nevěděli co od první sezóny v dorostu čekat. Bohužel jsme brzo zjistili, že to nebude tak snadné.V první části podzimu jsme dali pouze jeden gól ze šesti zápasů a to je hodně málo. Druhou polovinu jsme začali líp, když jsme porazili Jihlavu 2:1 a i výkony proti týmům z čela tabulky nebyly špatné. Potom přišla bohužel prohra nad Olomoucí, což nás zamrzelo, ale snažili jsme se soustředit na další zápas proti Opavě. Tento zápas si myslím z naší strany povedl. Teď je podzim za námi a my se musíme soustředit na jaro a zabojovat, aby jsme nezkončili poslední. Čeká nás hodně práce vychytat chyby a celkově zlepšit hru."  řekl tahoun dorostenců i starších žáků Honza Brázdil mladší.

Malenovice na jaře čeka stejna porce zápasů jako na podzim a my mužeme jen doufat, že cesta tabulkou nahoru začne hned v prvním utkání v Jihlavě. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil JB004 | 30.11.2015 20:49
Makat, makat a makat! Až z toho budete kakat!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery