Úvod » Mladší dorost » Zápasy

Tj Acs Malenovice Sv - SHC Opava 3:6 ( 1:3, 1:1, 1:2 )

publikováno 30.11.2015

Malenovice potrápily Opavu, obrat však nakonec nedokonaly !

K poslednímu zápasu podzimní části extraligy maldšího dorostu se postavily domácí Malenovice a hostující Opava. Malenovice v druhé čtvrtině sezóny předvádí snad výjma domácího utkání s Českou Třebovou zlepšené výkony, a proti Opavě to chtěli potvrdit. Důvěru trenérů dostal v domácí brance místo Polišenského překvapivě Rychlík, a domácí vyrukovali se třemi kompletními lajnami na slezského soupeře.

Začátek utkání patřil hostům s Opavy, kteří už po 51 vteřinách šli do vedení 1:0 po gólu kapitána Blažka a Satkově asistenci o 5 minut a 6 vteřin později si oba aktéři úvodní branky pouze vyměnily role a poslaly Slezany do dvoubrankového vedení ! Malenovice však odpověděli jak se patří - Martin Brázdil 10 vteřin po druhém opavském gólu pouze nahazoval míček na Blažka ten však záhadnou cestou doputoval za brankovou čárů a rázem bylo sníženo - 1:2 ! Nadechnutí domácího výběru však trvalo pouze 32 vteřin - přesne tolik dělilo snižující branku od té, která vracela Opavě dvoubrankové vedení, autorem byl opět Lukáš Satek. Malenovice několik okamžiků po třetí brance hostí skórovali podruhé, avšak Martinu Brázdilovi byla druhá branka v utkání odepřena, protože Aik nestihl v čas vyklidit útočné pásmo a tudíž branka nemohla být přiznána. První třetina se odehrávala v lehčím tlaku a územní převaze hostí, kterou si přenesly do drihé periody hry. V níž byl vylouček Kysučan za sekání a hosté dokázali početní převahu přetavit v branku a ujali se třígolového vedení ! Za nedlouho byl vyloučen Mramorenský, který ve špatném slovasmyslu neřekl v utkání zdaleka své poslední slovo. Druhé domací oslabení nesehrála Opava zdaleka tak dobře jak první a po vhazovaní se do individuální akce pustil Jan Brázdil mladší a po tom co umotal hostujícho obrance kličkami " pojď sem, kam jdeš ? " překonal nezištnou bekhendovou střelou i Blažka v hostující brance a Malenovice snížili na 2:4 a tím ukončili druhou část hry. Do třetí části vstoupili Malenovičtí jak pokropeni živou vodou, k duhu jim přišla přesilovka, kterou jim za sekaní poskytl hostující kapitán Matěj Blažek a navíc za protesty směrem k rozhodčímu ikasoval 10-ti minutový osobní trest. Domací trenér poslal na přesilovku 3. lajnu což asi nikdo nečekal a po nepříliš povedeném začatku přesilové hry se domácím podařilo usadit se v pásnu a Josef Opavský nepřílíš tvrdou, avšak přesnou ránou od červené čáry rozvlnil sít za Blažkovými zády a domácí rázem byli ve hře - 3:4 ! Hostující střídačka si vzala po kontaktní brance domácích čas na poradu, protože trenér Marek cítil, že Malenovice přebírají iniciativu a chtěl tak uchránit hosty před pohromou. Domácí se vrhly na drtivý nápor a místy to absolutně nevypadalo, že domácí okupují poslední příčku tabulky. Přehnaná aktivita však stála Malenovice naději. Satek po obrovské chybě Lečbycha, který nedokázal vyhodil lehký míček a následně Kysučana, který nepohlídal hostujícího obavaného střelce před Rychlíkem zvýšil na 5:3 a Malenovice dostali další ránu do vazu. Malenovice v náporu neustaly, ale branku to přineslo paradoxně v jejich síťi - ofenzivní snažení potrestal Satek svou čtvrtou brankou v utkání, a tak ho 5 minut před konce definitivně rozhodl. 

Utkání by se dohrálo v poklidu, kdyby při podávání rukou, nepostihl Mramorenského blackout a znenadání začal bít Satka do hlavy, Prokeš následně napadl Aika, za což dostal hostující obránce trest 5 + OK, Mramorenský za své počínaní vyfasoval trest ve hře a o jeho dalším potrestání rozhodne disciplinární komise.

Góly a asistence: Brázdil M. ( Mramorenský ), Brázdli J. ml. ( -- ) SH, Opavský ( Mannsfeld, Rosík ) PP

Sestava: Rychlík ( Polišenský ) - Mikl, Mramorenský, Kysučan, Řihák, Lečbych - Rosík, Ševčík, Vyoral, Aike, Mannsfeld, Dekar, Brázdil M., Brázdil J. ml., Opavský

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz