Úvod » Novinky

HBC Gladiators Olomouc - Tj Acs Malenovice Sv 3:2 ( 0:1, 1:0, 2:1 )

publikováno 23.11.2015

Kolaps v závěru utkání stál mladší dorostence zápas !

V neděli 22.11 se utkali Malenovice v Olomouci. První vzajemné utkaní skončilo v Malenovicích vítězně pro Olomouc a to 1:0. Hostující výprava byla pevně rozhodnuta, že domacím musí oplatit první porážku. Hosté asi v nejsilnejší sestave letošního roku začali plnit svůj plán a od úvodu dostávali domácí Moru pod tlak. První šance si vypracoval hostující Medřický a Aike. Aktivní úvod hostů z Malenovice nesl své ovoce v 7. minutě kdy po zmatku před domací brankou udeřil v tisni do míčku Dekar tak nečekaně, že Sedlařík v olomoucké svatyni nemohl spravně zareagovat a Malenovice se ujali vedení 1:0 ! Druha třetina se nesla v duchu Olomoucké uzemní převahy, kterou však hosté s velkou pomocí vynikajícího Polišenského v braně s přehledem zvládali. Problém nastal 2 minuty před druhou sirénou - 3. lajna se dostala pod těžky tlak domácích a po skrumáži před Polišenským srovnali stav utkání na 1:1 ! Hosté stáhli před třetí periodou sestavu na 2 lajny a opět nasadili k náporu, úvodní šanci měl opět Medřický, který z mezikruží trefil Sedlaříka pouze do ramene. Za minut však už šli hosté opět do vedení před brankou se nejlépe zoorientoval kapitán David Ševčík a ze vzduchu dokázal přesne trefit pravý horní růžek domácí branky. Vedoucí branka měla na hosty přesně opačný efekt než všichni přihližející čekali. Malenovice se po vedoucí brance nechali několikrát zavřít v pásmu a z klidné obrané hry se stal zmatek nad zmatek. 5 minut před koncem využila zaváhání Kysučana Olomouc, který nedokázal odpálit jednoduchý míček z brankovište a domací utočník je jednoduše dorazil do Malenovické svatyně. Za minutu využil Malenovické herní skepse Olomouc k vedoucímu gólu. Další zaváhání hostujicího obránce tentokrát Mramorenského, potrestala Olomouc a otočila z 1:2 na 3:2 během několika chvil. Hosté se pak zmohli už jen na zaverečná tlak v tom se dostal do čisté šance Dekar ale nedokazal trefil skákající míček a v úplném závěru se ješte snažil Martin Brázdil protlačit míček přes brankovou čárů, ale Sedlařík byl proti a Olomouc dokázala dovést temeř ztracený zápas do vítězného konce. 

Góly a asistence: Dekar ( -- ), Ševčík ( Rosík, Dekar )
Sestava: Polišenský ( Rychlík ) - Mramorenský, Mikl, Kysučan, Lečbych, Opavský, Řihák - Trčala, Ševčík, Dekar, Brázdil M., Brázdil J. ml., Rosík, Medřický, Aike, Vyoral, Butašová.

Malenovice se v posledním utkání podzimu utkají doma s Opavou. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery